Bog & idéNina Bonderup Dohn

Bøger skrevet af Nina Bonderup Dohn

Læs mere om Nina Bonderup Dohn
3 produkter
3 produkter
Digitalt dansk
Digitalt danskNina Bonderup Dohn
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalt dansk
Forskningsbaseret undervisning
Forskningsbaseret undervisningNina Bonderup Dohn
44,95 DKK
EBOG
(0)
Forskningsbaseret undervisning
Didaktik, design og digitalisering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Didaktik, design og digitaliseringNina Bonderup Dohn
288,96 DKK
Paperback
(1)
Didaktik, design og digitalisering

Mere om Nina Bonderup Dohn

Nina Bonderup Dohn har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dohns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Nina Bonderup Dohn udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Computational Thinking" udgivet af Samfundslitteratur - "Didaktik, design og digitalisering" i serien "Didaktik, design og digitalisering" udgivet af Samfundslitteratur - "Begrebet "didaktisk design" " i serien "Didaktik, design og digitalisering" udgivet af Samfundslitteratur - "Forskningsbaseret undervisning" i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "Universitetspædagogik E-læring" i serien "Universitetspædagogik" udgivet af Samfundslitteratur - "University teaching and learning Research-based teaching" i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "University teaching and learning E-learning" i serien "University Teaching and Learning" udgivet af Samfundslitteratur - "Didaktik, design og digitalisering" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Digitalt dansk" udgivet af Gyldendal - "E-læring på web 2.0" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Nina Bonderup Dohns bøger

Du kan købe ti bøger af Nina Bonderup Dohn her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Dohns bøger kommer i et udvalg af formater. Nina Bonderup Dohn bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Computational Thinking" af Nina Bonderup Dohn

Det er muligt at købe Nina Bonderup Dohns "Computational Thinking" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.

Nina Bonderup Dohn "Didaktik, design og digitalisering"

Hos Bog & idé er "Didaktik, design og digitalisering" tilgængelig som pdf. Endnu en af Nina Bonderup Dohn fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i serien "Didaktik, design og digitalisering". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nina Bonderup Dohn