Bog & idéOlly Jarvis

Bøger skrevet af Olly Jarvis

Læs mere om Olly Jarvis
2 produkter
2 produkter
Cut-Throat Defence
STREAM
Cut-Throat DefenceOlly Jarvis
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Cut-Throat Defence
Unconvicted
STREAM
UnconvictedOlly Jarvis
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Unconvicted

Mere om Olly Jarvis

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Olly Jarvis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Jarvis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Unconvicted" i serien "Jack Kowalski Thriller" udgivet af SAGA Egmont - "Cut-Throat Defence" i serien "Jack Kowalski Thriller" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Olly Jarvis

Olly Jarvis har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jarvis fås kun som lydbog. Bøgerne af Jarvis er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Olly Jarvis' "Unconvicted"

"Unconvicted" kan købes online som lydbog. Olly Jarvis' "Unconvicted" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Jarvis' serie "Jack Kowalski Thriller". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Cut-Throat Defence" af Olly Jarvis

"Cut-Throat Defence" findes på den digitale boghylde som lydbog. Når du køber "Cut-Throat Defence" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Jarvis' serie "Jack Kowalski Thriller". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Olly Jarvis