Bog & idéPernille Wahlgren

Bøger skrevet af Pernille Wahlgren

Læs mere om Pernille Wahlgren
4 produkter
4 produkter
Investér i livet
Investér i livetPernille Wahlgren og Jane Bækgaard
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Investér i livet
Invester i livet
Invester i livetPernille Wahlgren
139,95 DKK
EBOG
(0)
Invester i livet
Investér i livet
STREAM
Invester i livetPernille Wahlgren
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Invester i livet
Invester bæredygtigt
Invester bæredygtigtPernille Wahlgren
139,95 DKK
EBOG
(0)
Invester bæredygtigt

Mere om Pernille Wahlgren

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Pernille Wahlgren. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wahlgrens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Invester bæredygtigt" udgivet af People'sPress - "Invester i livet" udgivet af People's - "Invester i livet" udgivet af People's - "Investér i livet" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Pernille Wahlgren

Du kan bestille fire bøger af Pernille Wahlgren her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Pernille Wahlgren fås i flere forskellige formater. Wahlgrens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Invester bæredygtigt" af Pernille Wahlgren

"Invester bæredygtigt" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.

"Invester i livet" af Pernille Wahlgren

Hos Bog & idé er "Invester i livet" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Invester i livet" på din enhed og begynde at læse. Det er People's, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Pernille Wahlgren