Bog & idéPeter Limkilde

Bøger skrevet af Peter Limkilde

Læs mere om Peter Limkilde
4 produkter
4 produkter
Kernestof, MatB
Kernestof, MatBPer Gregersen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Kernestof, MatB
Kernestof Mat2, stx
Kernestof Mat2, stxPer Gregersen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kernestof Mat2, stx
Kernestof Mat2, hf
Kernestof Mat2, hfPer Gregersen
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Kernestof Mat2, hf
Kernestof Mat1, stx
Kernestof Mat1, stxPer Gregersen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Kernestof Mat1, stx

Mere om Peter Limkilde

Der er forskellige bøger fra Peter Limkilde tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Limkildes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kernestof, MatB" udgivet af L&R Uddannelse - "Kernestof Mat 2, hf" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof Mat 1, stx" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof Mat 2, stx" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof Mat 2, stx" i serien "Kernestof" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof Mat 2, hf" i serien "Kernestof" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof Mat 1, stx" i serien "Kernestof" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Kernestof, MatB" i serien "Kernestof" udgivet af L&R Uddannelse - "Kernestof, MatC, 2. udg." i serien "Kernestof" udgivet af Alinea - "Ind i naturvidenskab" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Limkilde

Der er ti tilgængelige udgivelser af Peter Limkilde hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan finde Peter Limkilde bøger i flere formater. Peter Limkilde bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kernestof, MatB" af Peter Limkilde

Det er muligt at købe Peter Limkildes "Kernestof, MatB" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af L&R Uddannelse.

"Kernestof Mat 2, hf" af Peter Limkilde

"Kernestof Mat 2, hf" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Limkilde