Bog & idéSakyong Mipham

Bøger skrevet af Sakyong Mipham

Læs mere om Sakyong Mipham
2 produkter
2 produkter
Slip sindet fri
Slip sindet friSakyong Mipham
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Slip sindet fri
Meditation og spirituel materialisme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Meditation og spirituel materialismeChögyam Chogyam Trungpa
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Meditation og spirituel materialisme

Mere om Sakyong Mipham

Hvis du leder efter en bog skrevet af Sakyong Mipham, tilbyder vi et bredt udvalg tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Miphams nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Slip sindet fri med mindfulness" i serien "Klims lotusbøger" udgivet af Klim - "Løb og meditation for krop og sind" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Sakyong Mipham

Du kan bestille to bøger af Sakyong Mipham her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Miphams bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Mipham er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Klim.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Slip sindet fri med mindfulness" af Sakyong Mipham

Hos Bog & idé er "Slip sindet fri med mindfulness" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Klims lotusbøger". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Løb og meditation for krop og sind" af Sakyong Mipham

Det er muligt at købe Sakyong Miphams "Løb og meditation for krop og sind" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Sakyong Mipham