Bog & idéSam Byers

Bøger skrevet af Sam Byers

Læs mere om Sam Byers
2 produkter
2 produkter
Syge køer
STREAM
Syge køerSam Byers
139,95 DKK
Lydbog
(4)
Syge køer
Syge køer
Syge køerSam Byers
219,95 DKK
EBOG
(4)
Syge køer

Mere om Sam Byers

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort sortiment af bøger af Sam Byers. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Byers.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Syge køer" udgivet af Klim - "Syge køer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Syge køer" udgivet af Klim

Sam Byers' bøger

Du kan købe tre bøger af Sam Byers her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Sam Byers kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Byers er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Syge køer" af Sam Byers

Det er muligt at købe Sam Byers' "Syge køer" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Sam Byers "Syge køer"

Hos Bog & idé er "Syge køer" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Syge køer" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sam Byers