Bog & idéSami Tamimi

Bøger skrevet af Sami Tamimi

Læs mere om Sami Tamimi
4 produkter
4 produkter
JERUSALEM
JERUSALEMSami Tamimi
369,95 DKK
Indbundet
(3)
JERUSALEM
FALASTIN
FALASTINSami Tamimi
399,95 DKK
Indbundet
(1)
FALASTIN
Ottolenghi: Kogebog #1
Ottolenghi: Kogebog #1Yotam Ottolenghi
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Ottolenghi: Kogebog #1
Ottolenghi: Kogebog #1
Ottolenghi: Kogebog #1Yotam Ottolenghi
119,95 DKK
EBOG
(1)
Ottolenghi: Kogebog #1

Mere om Sami Tamimi

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Sami Tamimi. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Tamimi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FALASTIN" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "JERUSALEM" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Sami Tamimis bøger

Sami Tamimi har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Tamimi fås blot som indbundet. Bøgerne af Tamimi er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sami Tamimis "FALASTIN"

Hos Bog & idé er "FALASTIN" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Sami Tamimi "JERUSALEM"

Det er muligt at købe Sami Tamimis "JERUSALEM" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Sami Tamimi