Bog & idéSarah Skarum

Bøger skrevet af Sarah Skarum

Læs mere om Sarah Skarum
0 produkter

Mere om Sarah Skarum

Der er kun én bog af Sarah Skarum tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Sarah Skarums julebog". Den er udgivet af People’sPress på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sarah Skarums julebog" af Sarah Skarum

"Sarah Skarums julebog" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.

Endnu en af Sarah Skarum skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Skarum