Bog & idéSolveig Gade

Bøger skrevet af Solveig Gade

Læs mere om Solveig Gade
2 produkter
2 produkter
Antologi 2008-2013.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Antologi 2008-2013Kamilla Wargo Brekling
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Antologi 2008-2013
Intervention og kunst
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intervention og kunstSolveig Gade
208,95 DKK
Hæftet
(0)
Intervention og kunst

Mere om Solveig Gade

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Solveig Gade. Det er "Intervention & kunst". Det er Politisk Revy, der har publiceret den på dansk. "Intervention & kunst" er desuden en del af serien "Rævens sorte bibliotek".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Solveig Gades "Intervention & kunst"

Det er muligt at købe Solveig Gades "Intervention & kunst" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Rævens sorte bibliotek". Det er Politisk Revy, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Solveig Gade skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Solveig Gade