Bog & idéSusanne Kliem

Bøger skrevet af Susanne Kliem

Læs mere om Susanne Kliem
2 produkter
2 produkter
Trügerische Nähe
Trügerische NäheSusanne Kliem
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Trügerische Nähe
Das Scherbenhaus
Das ScherbenhausSusanne Kliem
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Scherbenhaus

Mere om Susanne Kliem

Hvis du søger en bog skrevet af Susanne Kliem, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kliems nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Trügerische Nähe" udgivet af SAGA Egmont - "Das Scherbenhaus" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Susanne Kliem

Du kan bestille to bøger af Susanne Kliem her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Kliem fås bare som lydbog. Bøgerne af Kliem er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Susanne Kliems "Trügerische Nähe"

"Trügerische Nähe" kan købes som lydbog. Du kan derudover altid have "Trügerische Nähe" af Susanne Kliem med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Das Scherbenhaus" af Susanne Kliem

Hos Bog & idé er "Das Scherbenhaus" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Das Scherbenhaus" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Susanne Kliem