Bog & idéThomas Lundby

Bøger skrevet af Thomas Lundby

Læs mere om Thomas Lundby
4 produkter
4 produkter
Det frygtløse lederteam
Det frygtløse lederteamMorten Novrup Henriksen
229,95 DKK
EBOG
(2)
Det frygtløse lederteam
Frygtløs ledelse
Frygtløs ledelseMorten Novrup Henriksen
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Frygtløs ledelse
Den modige konsulent
Den modige konsulentMorten Novrup Henriksen
279,95 DKK
Hæftet
(1)
Den modige konsulent
Det frygtløse lederteam
Det frygtløse lederteamMorten Novrup Henriksen
299,95 DKK
Hæftet
(2)
Det frygtløse lederteam

Mere om Thomas Lundby

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Thomas Lundby. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Lundby.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den modige konsulent" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det frygtløse lederteam" i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Frygtløs ledelse " i serien "Psykologi på arbejde" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Thomas Lundbys bøger

Thomas Lundby har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun bestille Lundbys bøger som hæftet. Lundby har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den modige konsulent" af Thomas Lundby

Hos Bog & idé er "Den modige konsulent" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Thomas Lundby "Det frygtløse lederteam"

"Det frygtløse lederteam" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Lundbys serie "Psykologi på arbejde". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Thomas Lundby