Bog & idéTine Rask Licht

Bøger skrevet af Tine Rask Licht

Læs mere om Tine Rask Licht
1 produkter
1 produkter
Menneskets ernæring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskets ernæringAnne Dilani Schrøder
548,96 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets ernæring

Mere om Tine Rask Licht

Der er mange bøger fra Tine Rask Licht tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Lichts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets ernæring" udgivet af Munksgaard - "Menneskets ernæring" udgivet af Gyldendal

Tine Rask Lichts bøger

Du kan bestille to bøger af Tine Rask Licht her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Licht som indbundet. Bøgerne af Licht er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tine Rask Lichts "Menneskets ernæring"

"Menneskets ernæring" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Tine Rask Licht "Menneskets ernæring"

Det er muligt at købe Tine Rask Lichts "Menneskets ernæring" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Tine Rask Licht