Bog & idéTor Hernes

Bøger skrevet af Tor Hernes

Læs mere om Tor Hernes
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
579,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
En procesteori om organisation
En procesteori om organisationTor Hernes
349,95 DKK
Hæftet
(0)
En procesteori om organisation
Organisering i en verden i bevægelse
Organisering i en verden i bevægelseTor Hernes
279,95 DKK
EBOG
(0)
Organisering i en verden i bevægelse
Bjergtaget
BjergtagetMajken Schultz
49,95 DKK
e-bog
(0)
Bjergtaget

Mere om Tor Hernes

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Tor Hernes. På listen nedenfor finder du de nyeste af Hernes' udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Tor Hernes' bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Organisering i en verden i bevægelse" udgivet af Samfundslitteratur - "En procesteori om organisation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Organisering i en verden i bevegelse : en lærebok for bachelor og master i ledelse og organisasjon" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Bjergtaget" udgivet af Gyldendal

Tor Hernes' bøger

Du kan købe fem bøger af Tor Hernes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Tor Hernes kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Hernes er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Tor Hernes' "Organisering i en verden i bevægelse"

"Organisering i en verden i bevægelse" er til salg som ebog. Det betyder, at du kan læse "Organisering i en verden i bevægelse" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"En procesteori om organisation" af Tor Hernes

"En procesteori om organisation" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Tor Hernes