Bog & idéVerner Varlund

Bøger skrevet af Verner Varlund

Læs mere om Verner Varlund
1 produkter
1 produkter
Mikrobiologi
MikrobiologiHerluf Thougaard
599,95 DKK
Hæftet
(1)
Mikrobiologi

Mere om Verner Varlund

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Verner Varlund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Varlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Praktisk mikrobiologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Akademisk Forlag - "Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Teoretisk mikrobiologi for produktionsfolk" udgivet af Teknisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Teoretisk mikrobiologi for laboratoriefolk" udgivet af Ingeniøren-bøger - "Praktisk mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Mikrobiologi" udgivet af Praxis - "Mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Praktisk mikrobiologi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Bøger skrevet af Verner Varlund

Verner Varlund har 13 bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Verner Varlund kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Varlund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Praktisk mikrobiologi" af Verner Varlund

"Praktisk mikrobiologi" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Mikrobiologi" af Verner Varlund

Hos Bog & idé er "Mikrobiologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Verner Varlund