Bog & idéWilliam Davies

Bøger skrevet af William Davies

Læs mere om William Davies
1 produkter
1 produkter
At overvinde vrede og irritation
At overvinde vrede og irritationWilliam Davies
249,95 DKK
Hæftet
(0)
At overvinde vrede og irritation

Mere om William Davies

Der er bare én bog af William Davies tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "At overvinde vrede og irritation". Det er Klim, der har publiceret den på dansk. "At overvinde vrede og irritation" er desuden tilknyttet serien "Nye psykologiske perspektiver".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"At overvinde vrede og irritation" af William Davies

"At overvinde vrede og irritation" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Nye psykologiske perspektiver". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Endnu en af William Davies skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
William Davies