Bog & idéYvonne Hansen

Bøger skrevet af Yvonne Hansen

Læs mere om Yvonne Hansen
3 produkter
3 produkter
Yin Yoga
Yin YogaYvonne Hansen
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Yin Yoga
Yin Yoga
Yin YogaYvonne Hansen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Yin Yoga
Yin Yoga
Yin YogaYvonne Hansen
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Yin Yoga

Mere om Yvonne Hansen

Yvonne Hansen har en del bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Yin Yoga" i serien "Bogasin" udgivet af BOGASIN - "Yin Yoga" i serien "Bogasin" udgivet af BOGASIN

Bøger skrevet af Yvonne Hansen

Yvonne Hansen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hansens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af BOGASIN.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Yvonne Hansens "Yin Yoga"

Det er muligt at købe Yvonne Hansens "Yin Yoga" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Hansens serie "Bogasin". Det er BOGASIN, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Yvonne Hansen "Yin Yoga"

Hos Bog & idé er "Yin Yoga" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Hansens serie "Bogasin". Det er BOGASIN, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Yvonne Hansen