Bog & idéBøger

Verdensbogugen 2023

Verdensboguge
Iltjagt

Verdensboguge 2023

Vi fejrer Verdensboguge fra den 23. september til og med 1. oktober 2023, hvor børn mellem 7-11 år kan hente en gratis udgave af dette års udvalgte bog i vores butikker. Bemærk: For at sikre, at flest mulige børn får mulighed for at benytte sig at tilbuddet, skal barnet selv med ned og hente bogen.

Læs mere

Vær med til at fejre Verdensbogugen 2023!

Fra den 23. til den 30. september kan alle børn mellem 7-11 år besøge deres lokale Bog & idé og få en gratis udgave af årets udvalgte bog, som i år er Iltjagt 1: Overlevelse af Nicole Boyle Rødtnes. Du kan også downloade bogen gratis som enten lydbog eller e-bog. 

Bemærk! Afspilning af lydbøger, kan IKKE ske direkte på din mobiltelefon, men kræver installation gennem computer. Kopibeskyttede e-bøger kræver en gratis Adobe-konto. Læs mere i vores guides til e-bog og lydbog.

Iltjagt 1: Overlevelse

199,95 DKK
339,95 DKK

DET ER SVÆRT AT VÆRE ET GODT MENNESKE, NÅR ENS EGET LIV STÅR PÅ SPIL … I en dyster fremtid koster hvert åndedrag penge. Kun de rige har råd til kvalitetsilt. De fattige må nøjes med dårligere ilt, der langsomt gør dem syge. Liam og Alex har måttet klare sig selv, siden en ulykke dræbte deres far og sendte deres mor på hospitalet. De kæmper for at skaffe penge nok til ilt til sig selv og den respirator, der holder deres mor i live. Men i jagten på penge og ilt bliver de fanget i et livsfarligt spil …

Læs mere

Læs også resten af serien

Iltjagt 2: Hemmeligheder

199,95 DKK
339,95 DKK

Liam har fået en læreplads som iltreparatør. Han tror, hans lykke er gjort. Men hans læremester har en dyster hemmelighed, og pludselig er Liam fanget i et farligt bedrag. Og da Alex opdager, hvad han laver, står hun over for et forfærdeligt valg. Skal hun beskytte sig selv eller sin bror?

Læs mere

Iltjagt 3: Bedrag

199,95 DKK
369,95 DKK

Liam og Alex’ drøm er gået i opfyldelse. Deres mor har fået nye lunger. Men lungerne kommer fra en ulovlig organhandel. Og nu er politiet på sporet af dem. Kan de to søskende få deres mor ud af byen, inden sandheden om de nye lunger bliver afsløret?

Læs mere

Verdensbogugen 2023

Vær med til at fejre Verdensbogugen 2023!

Fra den 23. til den 30. september kan alle børn mellem 7-11 år besøge deres lokale Bog & idé og få en gratis udgave af årets udvalgte bog, I år er vi stolte af at præsentere ”Iltjagt” skrevet af Nicole Boyle Rødtnes – en af Danmarks mest populære børnebogsforfattere. Denne science fiction-roman om klimaet tager læserne med ind i en fremtid, hvor ilt er en knap ressource, og kun de mest velstående kan få adgang til den. ”Iltjagt” er første bind i en serie på 6 og er smukt illustreret af Tina Burholt.

Bogen kan også hentes som e-bog eller lydbog her på siden.

Hvad er Verdensbogugen?

Verdensbogugen er en årlig begivenhed, der fejres i landets boghandlere. I år finder den sted fra den 23. september til den 30. september. Verdensbogugen er en fantastisk mulighed for børn at opdage spændende bøger og fordybe sig i læsning. Som lærer eller forælder kan du være med til at inspirere og engagere børnene i at læse mere.

Hvad er formålet med Verdensbogugen?

Formålet med Verdensbogugen er at fremme læsning og litteratur blandt børn. Det er en årlig begivenhed, der fejres i landets boghandlere, hvor børn mellem 7 og 11 år får mulighed for at hente en gratis bog. Ved at give børn adgang til bøger og opmuntre dem til at læse, håber man at skabe interesse og glæde ved læsning samt at styrke deres læsefærdigheder og fantasien.

Verdensbogugen er en fantastisk mulighed for lærere og forældre til at introducere børnene til nye bøger og forfattere og samtidig fremme læselysten. Gennem dette event ønsker vi at bidrage til at skabe en litteraturinteresseret generation, der kan nyde og drage fordel af bøger og læsning resten af deres liv.