Verdensbogugen

Gratis bog til børn

Besøg din lokale boghandler i forbindelse med Verdensbogugen den 5.-12. september. Her får du et gratis eksemplar af Kasper Hoffs seriebog "Samlingens Vogter 1". Er du barn i alderen 9 - 12 år, kan du få en bog med hjem, så længe lager haves, hvis du kigger forbi din lokale Bog & idé, når butikkerne fejrer Verdensbogugen. 

Verdensbogugen

Seriebøger med gode priser i Verdensbogugen

Samlingens vogter

13-årige Kevin lever et helt normalt liv, indtil han en dag arver sin grandonkels samling af sære ting fra hele verden. Men med samlingen følger et ansvar. Grandonkel Kaj var nemlig shaman, og tingene i samlingen har magiske egenskaber. Da en forbandet æske forsvinder, må Kevin og hans papsøster, Kaya, ud på en livsfarlig rejse. En rejse, der fører dem dybt ned i en verden fuld af ånder og skjulte farer. SAMLINGENS VOGTER er en serie om ånder og shamanisme, om oldgamle ritualer og skjulte verdner og om et ubrydeligt venskab.

Tyvefældens forbandelse er del 1 i serien  Samlingens Vogter skrevet af Kasper Hoff, som allerede er kendt for mange andre gode børne- og ungdomsbøger.