Bog & idéBøger

Jenny Colgan bøger rækkefølge

Jenny Colgan

Jenny Colgan er en anerkendt skotsk forfatter, der særligt er kendt for sine romantiske komedier og hyggelige feel good-romaner. Jenny Colgans bøger er typisk kendetegnet ved en hjertevarm tone, der kombinerer romantik, humor og hyggelige omgivelser som eksempelvis små ø- eller landsbysamfund. Jenny Colgan har på grund af sin skrivestil og historier opnået stor popularitet blandt læsere, der nyder letlæselige og opmuntrende romaner. Jenny Colgan har tidligere udgivet bøger under pseudonymerne J. T. Colgan og Jane Beaton for at udforske forskellige genrer og målgrupper, men populære udgivelser inden for romantiske komedier og feel good-genren er hovedsageligt udgivet under hendes eget navn.

Rækkefølgen på Rosie Hopkins-serien af Jenny Colgan

Serien om Rosie Hopkins er en hjertevarm og munter serie om Rosie, der må forlade sit travle liv i London for at hjælpe til i sin tantes slikbutik, da tanten bliver syg. Tiden går, og langsomt begynder Rosie at falde til i byen og knytte bånd til butikken.

Rosie Hopkins serien er fyldt med varme og humor, og Jenny Colgan formår at skabe en autentisk og levende verden, hvor læseren drages ind i Rosies liv og følelser. Gennem serien udforskes temaer som familiens betydning, venskaber, selvopdagelse og den søde magi ved at følge sine drømme.

Rosie Hopkins bøger rækkefølge

 1. Rosie Hopkins’ søde drømme (2017)
 2. Rosie Hopkins’ søde jul (2018)

Rosie Hopkins-serien

Rosie Hopkins’ søde drømme

249,95 DKK

Hvem har ikke som barn drømt om at have sin egen slikbutik? I denne søde roman får Rosie Hopkins lov til at forlade sit travle liv i London og udleve drømmen i sin tantes butik i en engelsk landsby.

Læs mere

Rosie Hopkins' søde jul

249,95 DKK

Mens sneen daler og julen nærmer sig, må Rosie overveje, om det, der er bedst for hendes lille butik, også er det bedste for hende.

Læs mere

Rækkefølgen på Flora MacKenzie-serien af Jenny Colgan

Flora MacKenzie forlader det hektiske liv i London for at vende tilbage til den lille skotske ø Mure. Hvad der oprindeligt skulle være et kort visit i forbindelse med arbejde, bliver til en dyb forbindelse med fortiden, der driver hende til at skabe sig en permanent tilværelse på øen. Gennem serien følger vi Flora MacKenzie tæt og hører om udfordringerne ved at drive den hyggelige café, hendes interaktioner med øens beboere og ikke mindst hendes forelskelse i Joe.

Flora MacKenzie-serienaf jenny Colgan er en uimodståelig blanding af romantik, varme og eventyr, der får læseren til at drømme sig væk til den idylliske ø og forelske sig i Floras liv og hendes søgen efter lykke. 

Flora McKenzie bøger rækkefølge

 1. En meget fjern kyst (Prequel, 2017)
 2. Velkommen til Floras sommerkøkken (2018)
 3. Den lille café ved den endeløse strand (2020)
 4. Jul på den lille skotske ø (2020)
 5. Jul på øens hotel (2021)
 6. Brylluppet på øen (2023)

Flora MacKenzie-serien

En meget fjern kyst

69,95 DKK

Lorna bor på den lille skotske ø Mure, et fredeligt sted, hvor alle kender og hjælper alle. Men den lille ø har som mange andre små øer problemer med at holde det lille samfund kørende, og nu mangler de i den grad en læge til at tage over for den gamle.

Læs mere

Velkommen til Floras sommerkøkken

249,95 DKK

Topcharmerende roman fra den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan om den unge kvinde Flora, der forlader sit hektiske liv i London for at åbne en restaurant i sin hjemby på den skotske ø Mure.

Læs mere

Den lille cafe ved den endeløse strand

249,95 DKK

Floras cafe bugner af kunder, men både hun og veninden Lorna, kæmper med at finde og fastholde kærligheden. Spørgsmålet er, om det er muligt at finde lykken på den lille, vildblæste ø langt mod nord.

Læs mere

Jul på den lille skotske ø

249,95 DKK

Flora er gravid med sin tidligere chef, Joel, og nervøs for hans reaktion. Saif er endelig genforenet med sine sønner, men hans kone er meldt savnet. Lykke og julefred synes fjernt på den lille ø.

Læs mere

Jul på øens hotel

249,95 DKK

Bekymringer og udfordringer står i kø, når Flora og hendes bror giver sig i kast med at forvandle øens faldefærdige hotel til en hyggelig oase med god mad og knitrende ild i pejsen.

Læs mere

Brylluppet på øen

249,95 DKK

På den lille skotske ø Mure planlægger Flora MacKenzie og hendes forlovede Joel et lille, intimt bryllup for kun de allernærmeste på hendes lille, hyggelige hotel. Nogle på øen føler sig dog forbigået, da de ikke er inviteret med.

Læs mere

Rækkefølgen på bøgerne i Det skotske højland-serien

Jenny Colgans serie om det skotske højland handler om at have modet til at træde ud af ens vante omgivelser og forlade det pulserende storbyliv til fordel for højlandets åbne vidder. Med serien om det skotske højland formår Jenny Colgan atter at skabe en vidunderlig og hjertevarm serielæsning, og er du allerede fan af hendes charmerende universer, venter der dig her endnu en fantastisk læseoplevelse.

Det skotske højland – rækkefølge

 1. Den lille butik med de lykkelige slutninger (2018)
 2. Den lille butik med de nye begyndelser (2021)
 3. For langt fra dig (2021)

 

Det skotske højland-serien

Den lille butik med de lykkelige slutninger

169,95 DKK

Nina Redmond elsker bøger. At finde den rigtige bog til den rigtige læser er hendes store passion – og hendes job. Så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes og omdannes til luksuslejligheder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op. Presset af omstændighederne øjner Nina en mulighed for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel.

Læs mere

Den lille butik med de nye begyndelser

249,95 DKK

Skøn og topcharmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan om et storslået gods ved Loch Ness, en usædvanlig butik med bøger og en enlig mor på udkig efter nye eventyr.

Læs mere

For langt fra dig

249,95 DKK

Hvad sker der, når storbypigen flytter på landet, og landsbymennesket til storbyen? I denne charmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan får du det bedste fra det pulserende London og det idylliske skotske højland.

Læs mere

Rækkefølgen på serien om det lille bageri på strandpromenaden

Det lille bageri på strandpromenaden er en serie, der kombinerer romantik med dybe følelser, uforudsigelig dramatik og humoristiske elementer.

I serien følger vi Polly Waterford – en ung kvinde, vis tilværelse er i ruiner. Efter et smerteligt brud med kæresten står hun uden tag over hovedet og kærlighed i sit liv. Hun beslutter sig da for at slå sig ned i en lille by på en idyllisk ø, og det er her, hun beslutter sig for at starte forfra. Hun genopdager sin passion for bagning, og hurtigt opdager øens beboere hendes talent.

Langsomt går det op for Polly, at øen rummer mere end først antaget, og at der venter hende nye oplevelser, nye bekendtskaber og måske endda et strejf af romantik.

Det lille bageri på strandpromenaden – rækkefølge

 1. Det lille bageri på strandpromenaden (2016)
 2. Sommer i det lille bageri på strandpromenaden (2019)
 3. Jul i det lille bageri på strandpromenaden (2019)
 4. Sol over strandpromenaden (2022)

Det lille bageri på strandpromenaden-serien

Det lille bageri på strandpromenaden

169,95 DKK

Mød Polly, hvis yndlingshobby er at bage! Da både hendes forhold og job går i vasken, er hun klar over, at der skal ske noget nyt i hendes liv! Hun flytter til en lille ø og kaster sig over brød og kager med en beslutsomhed og en kreativitet, som selv øens beboere ikke kan undgå at lægge mærke til...

Læs mere

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden

169,95 DKK

Sommeren er kommet til den lille ø, og Polly Waterford kunne ikke være gladere. Hun er nemlig forelsket: i den smukke kystby, der er hendes hjem, i sit bageri på strandpromenaden og ikke mindst i sin kæreste, Huckle. Polly sigter, ælter og bager på livet løs, men intet kan dæmme op for den storm, der er på vej. Kommer hun til at miste alt det, hun elsker og holder af?

Læs mere

Jul i det lille bageri på strandpromenaden

249,95 DKK

Skøn afslutning på Jenny Colgans populære serie. Hjemme hos Polly, Huckle og søpapegøjen Neil forbereder de sig på en stille jul, men på Mount Polbearne går tingene sjældent som planlagt, og Polly må kæmpe det bedste, hun har lært, for at holde sammen på alt det, hun holder af.

Læs mere

Sol over strandpromenaden

249,95 DKK

Marisa Rossi flytter til øen Mount Polbearne for at få ro til at sørge over tabet af sin bedstefar, men i stedet finder hun glæde og et livligt fællesskab centreret om øens lille bageri.

Læs mere

Rækkefølgen på selvstændige bøger af Jenny Colgan

Jenny Colgans romantiske univers er også kommet til udtryk i en lang række selvstændige bøger, der ligesom serierne fokuserer på energiske kvinder, der begiver sig ud på nye stier i livet og dermed gør op med deres utilfredsstillende tilværelse. Kvinderne springer ud i eventyret og forlader det hektiske storbyliv for i stedet at åbne en boghandel, en restaurant, en chokoladebutik el.lign. i provinsen.

Jenny Colgan bøger rækkefølge

 1. Den skønneste chokoladebutik i Paris (2019)
 2. Det regner med mænd (2022)
 3. Alt der glimter (2022)
 4. Jul i boghandlen (2022)
 5. De lyse nætters begyndelse (2023)

Selvstændige bøger af Jenny Colgan

Den skønneste chokoladebutik i Paris

249,95 DKK

Efter en arbejdsulykke rejser Anna til Paris, hvor hun bliver ansat i en lille chokoladebutik. Her mikser, pisker og tempererer hun på livet løs fra morgen til aften, og med en lille smule held og en stor portion tålmodighed kommer hun til at lære mere, end hun nogensinde havde forestillet sig.

Læs mere

Det regner med mænd

119,95 DKK

I Londons pulserende byliv har kærligheden trange kår. Så langt øjet rækker er der kun kvinder, kvinder, kvinder! Hvor er alle de dejlige mænd henne? Katie er glad for ikke at leve i en verden domineret af mænd. Men der kunne dog godt være lidt flere drømmeprinser.

Læs mere

Alt der glimter

229,95 DKK

Sophie har det hele. Hun kender alle, der er værd at kende, bliver inviteret til de rigtige fester og har et klædeskab, der er Vogue værdigt. Men en skæbnesvanger aften bliver hendes verden vendt på hovedet, og hun står pludselig uden en klink på lommen.

Læs mere

Jul i boghandleren

249,95 DKK

På sin søsters foranledning hvirvles Carmen ind i arbejdet i en gammel boghandel. Det viser sig dog, at det vil kræve et julemirakel at få den på rette kurs. Og kan hun klinke skårene med sin familie?

Læs mere

De lyse nætters begyndelse

249,95 DKK

Første bog i ny serie om en ung, kvindelig pilot, der efter en nødlanding på en lille skotsk ø, bliver tvunget til en pause fra sit tempofyldte liv, der byder på refleksion og uventede overraskelser.

Læs mere

Inspiration til lignende læsning

Feel good

Feel good

Hvis du trænger til en ægte feel good roman, så finder du et stort udvalg her. Det er happy ending, grin, glæde og lykke.

Se mere
Romance

Romantiske historier

Forelskelse, smerte, fornægtelse, fortrydelse, glæde, sorg og erotik - her får du hele udvalget i den romantiske genre.

Se mere
Engelske bøger
Engelske bøger
Engelsk 2 for 100

Engelske bøger

Der er rigtig mange gode ting ved at læse bøger på et fremmedsprog. Når du læser på f.eks. engelsk, får du opfrisket det engelske sprog, som nemt kan gå tabt i det daglige, hvis du ikke får det brugt til hverdag. Samtidig kan bøgerne også hjælpe med at udvide dit engelske ordforråd og styrke dine læseevner.

Se alle engelske bøger