Romantiske historier

romantiske historier

Love is in the air – de romantiske romaner er meget populære blandt de danske læsere, og det kan man jo godt forstå. De byder nemlig på både kærlighed, følelser, nærvær, forelskelse, erotik og meget andet godt. Sæt dig med en god kærlighedsroman og forsvind ind i en anden verden for en stund. Forelsk dig sammen med bogens hovedperson, og oplev den brusende forelskelse, og de mange eventyr bøgerne byder på.

Vi har et stort udvalg af romantiske bestseller som blandt andet byder på:

  1. Sommerfugleværelset af Lucinda Riley
  2. Kvinder fra Thy af Maria Helleberg
  3. Hvor flod krebsene synger af Delia Owens
  4. Søsterne fra Thy af Maria Helleberg
  5. After - Mødet af Anna Todd

Nye romantiske bøger

De rørende historier, som kommer helt ind under huden

Kærlighed i flere formater

Der er alt lige fra den spæde ungdomskærlighed, til den stormende forelskelse og de episke kærlighedsfortællinger. Uanset om du var vild med det erotiske element i fifty shades bøgerne eller foretrækker de klassiske kærlighedshistorier fra en svunden tid, som du blandt andet finder i bøgerne skrevet af Jane Austen og Brontë søstrene, så tag et kig her på siden, hvor vi har samlet et varieret udvalg, som alle sammen har romantikken til fælles.  Ligesom en krimi kan få pulsen til at stige, så kan de romantiske romaner sætte hjerter i brand og få det til at krible i maven. Mange af de stormende kærlighedsfortællinger lader dig gennemgå hele følelsesregistret lige fra glæde og boblende forelskelse til sorg, savn og afmagt. 

Bøger om kærlighed og drama

De rørende historier, som kommer helt ind under huden

Romantik og erotik i skøn forening

Hvis du foretrækker de romantiske romaner der har mere erotisk karakter, så vil du måske være vild med Crossfire serien skrevet af Sylvia Day, som omhandler det passionerede, men også problematiske forhold mellem Eva og Gideon. Hvis du har lyst til at læse en serie af en dansk forfatter, så kast dit blik på SJ Hooks populære absolute-serie. Flere af de store klassikere er blevet filmatiseret, hvilket har pustet nyt liv i de episke kærlighedsfortællinger. Således har du mulighed for både at læse forfatterens oprindelige ord og derefter opleve handlingen på det store lærred. Find din næste store romantiske roman her hos Bog & idé og hyld kærligheden. Rigtig god fornøjelse. 

Romantiske historier fyldt med erotik

Var du vild med Fifty Shades Serien?