Harry Potter

Harry Potter

Her finder du de illustrerede udgaver af Harry Potter og bøger der hører til i Harry Potter universet.

Harry Potter serien

De syv bøger, som udgør historien om Harry Potter og hans tid på Hogwarts, er alle filmatiseret med stor succes. Bøgerne er omdannet til 8 film, som har Daniel Radcliffe i hovedrollen som Harry.Harry Potter har taget verden med storm siden den første udgivelse. Bøgerne har tryllebundet både børn og voksne læsere fra hele verden med beskrivelserne af det magiske univers med de mange eventyrlige detaljer. Vi har samlet alle Harry Potter bøgerne i den rigtige rækkefølge til dig, så du kan komme rigtigt ind i den magiske verden. De første par bind i serien om Harry Potter er børnevenlige, men i takt med at børnene i bogen bliver ældre, bliver bøgerne også mere alvorlige og uhyggelige. Harry Potter serien er skrevet af den engelske forfatter J.K. Rowlings og er blevet filmatiseret. Læs Harry Potter bøgerne inden du ser dem på film og få alle de spændende detaljer med. 


Harry Potter serien fra Gyldendal

Serien udkom i september 2018. Læg bøgerne side om side og se den flotte illustration fra Hogwarts

Harry Potter bøger

Læs serien om Harry Potter og hans venner Ron, Hermione og Hagrid. 

Harry Potters magiske verden

”Harry Potter: A history of magic” og ”Harry Potter: A journey through a history of magic” er to engelske bøger som udkom den 20. Oktober 2017. De udkom i forbindelse med en stor Harry Potter udstilling, som fandt sted på British library i London. Udstillingen blev efterfølgende flyttet til New York, hvor man ville inkludere endnu flere ting til udstillingen. ”Harry Potter: A history of magic” er den officielle bog der udkom til udstillingen, og den tager læserne med ud på en magisk og fascinerende rejse gennem fag, der er blevet undervist i på Hogwarts. Vi snakker alt lige fra alkymi og trylledrikke til pleje af magiske væsner. Hvert kapitel har sammenhæng til en eller flere ting udstillet på British Library i London samt andre Harry Potter udstillinger, som har været på tour rundt omkring i verden. Flere eksperter har bidraget med essays omkring forskellige emner, så læseren er garanteret spændende og velbegrundet læsning. På denne spektakulære udstilling i London, kan gæsterne se nogle af de genstande der blev brugt i de originale film, og se det håndværk der er lagt bag skabelsen af det store Harry Potter univers. 

Den anden bog der udkom den 20. oktober 2017 hedder ”Harry Potter: A journey through a history of magic”. Denne bog tager ligeledes udgangspunkt i elementer fra udstillingen i London, men er mere rettet mod familier. Bogen udforsker fag der er blevet undervist i på Hogwarts, og indeholder tryllebindende informationer omkring historierne bag magi. Bogen er fuld af sjove aktiviteter inspireret af fagene fra Hogwarts, som er med til at skabe en givende bog, som hele familien kan have glæde af i mange år frem.