Harry Potter

Oplev Harry Potter som aldrig før!

Hvad enten du er ny i Harry Potter-universet eller du er et vaskeægte ’Potterhead’, vil du elske denne fantastiske nye pragtudgave af 1. bind i serien om Harry Potter: ’Harry Potter og de vises sten’. Her er der en oplagt mulighed for at opleve historien som aldrig før!

Den nye pragtudgave af ’Harry Potter og de vises sten’ – 1. bind i den verdensomspændende kæmpesucces - er den perfekte måde at introducere serien til en ny generation af læsere, men er samtidig et absolut must-have samleobjekt, man som ægte Harry Potter-fan er nødt til at have på sin boghylde. D. 20. oktober 2020 er datoen hvor bogen kommer på gaden. Men du kan forudbestille den allerede nu.

Ekstramateriale i særklasse

Bogen indeholder J.K. Rowlings oprindelige og uforkortede tekst og er smukt gennemillustreret i farver på næsten hver side. Bag design og illustrationer står det anerkendte MinaLima-designstudio, der er mest kendt for den visuelle grafiske stil i Harry Potter og Fantastiske Skabninger-filmene. Så chancerne for at dine børn vil læse bogen fra ende til anden er skyhøje.

Derudover indeholder pragtudgaven også otte eksklusive interaktive folde ud-features, der får dig til at føle, at du selv er på vej til de hellige haller på Hogwarts. Blandt de otte overraskelser får du bl.a. mulighed for at åbne kuverten med Harrys første optagelsesbrev fra Hogwarts, du får en indkøbsseddel til Diagonalstræde, samt et udstanset folde-ud Hogwarts-slot for blot at nævne nogle få.

Harry Potter serien

De syv bøger, som udgør historien om Harry Potter og hans tid på Hogwarts, er alle filmatiseret med stor succes. Bøgerne er omdannet til 8 film, som har Daniel Radcliffe i hovedrollen som Harry.Harry Potter har taget verden med storm siden den første udgivelse. Bøgerne har tryllebundet både børn og voksne læsere fra hele verden med beskrivelserne af det magiske univers med de mange eventyrlige detaljer. Vi har samlet alle Harry Potter bøgerne i den rigtige rækkefølge til dig, så du kan komme rigtigt ind i den magiske verden. De første par bind i serien om Harry Potter er børnevenlige, men i takt med at børnene i bogen bliver ældre, bliver bøgerne også mere alvorlige og uhyggelige. Harry Potter serien er skrevet af den engelske forfatter J.K. Rowlings og er blevet filmatiseret. Læs Harry Potter bøgerne inden du ser dem på film og få alle de spændende detaljer med. 


Harry Potters magiske verden

”Harry Potter: A history of magic” og ”Harry Potter: A journey through a history of magic” er to engelske bøger som udkom den 20. Oktober 2017. De udkom i forbindelse med en stor Harry Potter udstilling, som fandt sted på British library i London. Udstillingen blev efterfølgende flyttet til New York, hvor man ville inkludere endnu flere ting til udstillingen. ”Harry Potter: A history of magic” er den officielle bog der udkom til udstillingen, og den tager læserne med ud på en magisk og fascinerende rejse gennem fag, der er blevet undervist i på Hogwarts. Vi snakker alt lige fra alkymi og trylledrikke til pleje af magiske væsner. Hvert kapitel har sammenhæng til en eller flere ting udstillet på British Library i London samt andre Harry Potter udstillinger, som har været på tour rundt omkring i verden. Flere eksperter har bidraget med essays omkring forskellige emner, så læseren er garanteret spændende og velbegrundet læsning. På denne spektakulære udstilling i London, kan gæsterne se nogle af de genstande der blev brugt i de originale film, og se det håndværk der er lagt bag skabelsen af det store Harry Potter univers. 

Den anden bog der udkom den 20. oktober 2017 hedder ”Harry Potter: A journey through a history of magic”. Denne bog tager ligeledes udgangspunkt i elementer fra udstillingen i London, men er mere rettet mod familier. Bogen udforsker fag der er blevet undervist i på Hogwarts, og indeholder tryllebindende informationer omkring historierne bag magi. Bogen er fuld af sjove aktiviteter inspireret af fagene fra Hogwarts, som er med til at skabe en givende bog, som hele familien kan have glæde af i mange år frem.