Klub Bog & idé

Persondata

I nogle tilfælde indsamler vi dine personoplysninger, når du giver samtykke til cookies. Dette kan fx være oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside, din IP-adresse mv. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik 

Klubtilbud til dig

Meld dig ind i Klub Bog & idé og modtag rabatkoder på e-mail. Få gratis levering til pakkeshop.

Fri levering til pakkeshop for medlemmer

365 dages byttegaranti i alle butikker

Klik & hent i din lokale Bog & idé (evt. pakket ind som gave)

 

 

Klubfordele

Klub inspiration

1. Inspiration

Gennem vores nyhedsbreve får du inspiration til din næste læseoplevelse. Du er den første til at høre om nyudgivelser og har mulighed for at forudbestille, så du er sikker på at have bogen på udgivelsesdagen.

Klub gode tilbud

2. Ekstra tilbud

Som medlem af klubben bliver du inviteret til tyvstart på udsalg, du får unikke tilbud og kommer først i køen til Danmarks største Bogudsalg. Meld dig ind i klubben og modtag unikke rabatkoder til de særlige klubtilbud kun for medlemmer.

Returpant

3. Returpant

Du får 25% returpant på bøger fra vores bestsellerliste. Køb en bestseller, læs den og aflevér den igen inden 3 måneder – så får du et tilgodebevis på 25% af den pris, du har givet for din bestseller. Husk kvittering.

Klub BOi tommel

4. Garanti

Du får 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger. Vi hjælper gerne med at vælge en bog, der matcher alder og interesse og giver dig 90 dage til at finde ud af, om bogen rammer plet. Hvis ikke, kan du få bogen byttet én gang.

Få returpant på din bog

Meld dig ind i Klub Bog & idé | Få et tilgodebevis på 25% af prisen ved at returnere bogen i butikken inden 3 mdr.

Velkommen til Klub Bog & idé

Klub Bog & idé er til for at give vores medlemmer inspiration og nyheder fra bøgernes verden. Selvom vi lever i en digital tidsalder kan vi se, at der stadig er en stor skare af mennesker, der ligesom os ELSKER at læse bøger. Derfor har vi Klub Bog & idé!

Klub Bog & idé er IKKE en rabatklub, hvor du skal samle point for at kunne få nogle tilbud. Vi mener, at en god kundeklub leverer inspirerende indhold om de emner, som medlemmerne interesserer sig for. Dermed IKKE sagt, at vi ikke giver vores medlemmer nogle stærke tilbud, eller på anden vis belønner vore medlemmer for deres medlemsskab.

Når du tilmelder dig kundeklubben, kan du vælge, hvilken butik du gerne vil have nyheder, tilbud og arrangementer fra, der alle sendes til dig via mail eller sms. Dette vælger du selv ved oprettelse. Det er en forudsætning for medlemskab af KLUB Bog & idé, at du angiver e-mailadresse.

HELT SIKKERT MEDLEMSSKAB

Du kan trygt og roligt tilmelde dig kundeklubben. Vi behandler dine data fortroligt og med respekt. Følg linket her og læs hele vores persondatapolitik. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre uden din forudgående accept. Læs hele vores datapolitik under punktet medlemsvilkår.

Når du tilmelder dig KLUB Bog & idé er du automatisk med i lodtrækningen om månedens klubpræmie. 

Samtykkeerklæring:

Ja tak, jeg vil gerne være medlem af KLUB Bog & Idé og modtage elektronisk markedsføring i form af SMS’er, nyhedsbreve, kampagner på digitale platforme, tilbud på produkter fra Bog & idé samt invitationer til deltagelse i konkurrencer og events.

Med mit samtykke tillader jeg, at følgende Bog & idé forretninger må kontakte mig via e-mail Se liste her.

Samtidig giver jeg lov til, at Bog & idé må kontakte mig og bede om tilladelse til at anvende andre eller nye kommunikationsformer end samtykket omfatter i dag.

Jeg er informeret om, at jeg til enhver tid kan trække samtykket tilbage ved enten at anvende afmeldingslinket i de modtagne markedsføringmails eller ved at kontakte Bog & idé på [email protected]