Klubtilbud

Indløs dit medlemstilbud med den unikke rabatkode sendt til dig på e-mail fra Klub Bog & idé. Er du ikke allerede medlem, kan du tilmelde dig nederst på siden. Du vil derefter modtage en velkomstmail med din rabatkode.  

Klubfordele

Du får det hele som klubmedlem - meld dig ind nu og opnå alle fordele.
Klub gode tilbud

2. Ekstra tilbud

Som medlem af klubben bliver du inviteret til tyvstart på udsalg, du får unikke tilbud og kommer først i køen til Danmarks største Bogudsalg. Meld dig ind i klubben og modtag unikke rabatkoder til de særlige klubtilbud kun for medlemmer.

Klub inspiration

1. Inspiration

Gennem vores nyhedsbreve får du inspiration til din næste læseoplevelse. Naturligvis er du den første til at høre om nyudgivelser og har mulighed for at forudbestille, så du er sikker på at have bogen på udgivelsesdagen.

Returpant

3. Returpant

Du får 25% returpant på bøger fra vores bestsellerliste. Køb en bestseller, læs den og aflevér den igen inden 3 måneder – så får du et tilgodebevis på 25% af den pris, du har givet for din bestseller. Husk kvittering.

Klub BOi tommel

4. Garanti

Du får 90 dages tilfredshedsgaranti på børne- og ungdomsbøger. Vi hjælper gerne med at vælge en bog, der matcher alder og interesse og giver dig 90 dage til at finde ud af, om bogen rammer plet. Hvis ikke, kan du få bogen byttet én gang.