Bryllupsgaver

-

Find inspiration til en smuk bryllupsgave

Rejseguides til bryllupsrejsen

Hvis brudeparret er de rejse- og eventyrlystne typer, så kunne rejsebøger være et godt bud på bryllupsgaver. Giv f.eks. en rejseguide til en storby i kombination med et smartbox ”3-4 dages storbyferie” gavekort. På den måde giver du brudeparret nogle gode forudsætninger for at få en fantastisk tur. Står brudeparret overfor en lang og spændende rejse til et eksotisk varmt sted? Så kan vi anbefale nogle af alle de gode "Turen går til" bøger, som kan fungere som oplysning og inspiration til nogle spændende aktiviteter på bryllupsrejsen.

Litteratur til brudeparret

Giv det lykkelige brudepar nogle gode bøger, som de kan nyde på bryllupsrejsen, eller når de vender hjem igen. Udvalget af bøger er uendeligt, og uanset hvilken genre turtelduerne foretrækker, så er der nok at vælge imellem. Her på siden har vi indsat nogle gode bud på bøger fra nogle forskellige genre som med garanti vil falde i både bruden og gommens smag. Kogebøger er også en populær bryllupsgave, og der er masser af skønne bøger at vælge imellem, så uanset hvilken slags mad brudeparret foretrækker, så finder du en kogebog om det her hos Bog & idé. En anden type bøger som kan sprede liv og inspiration i hverdag er coffeetable bøger. De er æstetisk smukke hvilket kan indbyde til nogle gode samtaler, og samtidig pynter de flot som en del af indretningen.

Mad og våde varer

Gode bøger om øl, rom og lækre drinks - køb og afhent fragtfrit i butik

Fotoalbum og kærlighedskalender

Et fotoalbum er en rigtig god gave at give, da det giver brudeparret en mulighed for at samle alle deres billeder fra en forhåbentlig dejlig bryllupsdag. Billeder er skønne at have til at se tilbage og mindes. Som gavegiver kan du også vælge at udsmykke et fotoalbum med billeder af dig selv og brudeparret og dermed invitere det lykkelig par med ud på en tur ned af mindernes allé.

Bøger om det gode parforhold

Den ultimative bog man kan give det nygifte par, er ”Pas på parforholdet – når kærligheden er kommet for at blive” af psykolog Mattias Stølen Due. Bogen giver gode råd til hvordan man passer på hinanden inden at det går galt i parforholdet. Denne bog kan således være med til at styrke parforholdet, og tilbyder råd og vejledning i at kommunikere bedre, på baggrund af en forståelse for egne handlingsmønstre og væremåder, og hvordan disse påvirker din partner. Det handler om at bevæge sig fremad som par og ikke som to individer.