Fødselsdagsgaver

Fødselsdagsgaver til børn og unge

Gaver til børn

En oplagt fødselsdagsgave til de mindre børn kunne f.eks. bestå af en god bog. Det er vigtigt for børns udvikling at de lærer at læse, og gerne i en tidlig alder. Der er utrolig mange fordele ved at læse, her kan blandt andet nævnes, at barnet bliver bedre til ord og forståelse, det styrker fantasien og forestillingsevnen, og det er både lærerigt og informativt. Vi har samlet et udvalg af gode børnebøger herunder. De klassiske eventyr og fortællinger er altid et sikker hit, og de vil kunne følge barnet igennem dets opvækst – en klassiker går aldrig af mode.

Er barnet ikke så vild med at læse, eller kunne du bare godt tænke dig at købe noget andet? Hvad så med et sjovt eller lærerigt spil særligt udviklet til børnene? Der er både de underholdende, hvor det bare handler om at have det sjovt og fordrive tiden med et godt spil, og der er de lærerige spil hvor barnet bliver udfordret i f.eks. ord og tal, samtidig med de hygger sig og har det sjovt. Det kan være en god og alternativ læringsmetode, som gør læring lidt sjovere for barnet.

Gaver til unge/teenagere

Giv de unge fødselarer oplevelsen ved en god bog. Der er masser af gode ungdomsbøger på markedet, og flere af dem indgår i nogle fængende serier, som kan holde de unge læsere fanget henover længere tid. Bøger i en serie giver de unge mennesker mulighed for at følge personerne over længere tid, og dermed virkelig komme ind under hunden på dem. Det gode ved ungdomsbøgerne er at de er skrevet med de unge mennesker i fokus. De ting og oplevelser karaktererne gennemgår opnår en genkendelighed for de unge læsere, da de selv kan relatere til f.eks. den første forelskelse, skænderier med forældrene og uvenskab i kammeratgruppen.

Til dem der er fan af de norske tvillinger Marcus & Martinus, så har vi nogle gode fanbøger, hvor teenagerne kan læse alt om de populære sangere.

Til de lidt mere kreative kan vi anbefale malebøger og tusser/farveblyanter. Det er en rigtig god måde at slappe af og fordybe sig.

Et spil er også altid en god ide til de unge mennesker. De kan samles med vennerne og hygge sig over et sjovt spil. Uanset om din teenager foretrækker strategi, taktik, paratviden eller quiz, så har vi nogle gode spil at vælge i mellem.

Fødselsdagsgaver til ham 

Fødselsdagsgaver til ham

Fødselsdagsgaver til hende

Fødselsdagsgaver

Gå på opdagelse i vores store sortiment og find den perfekte fødselsdagsgave.