Bog & idé

Blomsterdekorationer

Du kan gå til en blomsterhandler og betale dyrt for din blomsterdekoration, men du kan også selv med en smule øvelse lave opsætninger, buketter og arrangementer af blomster. Blomsterbinding er et kreativt hobbyprojekt, hvor du skaber dit eget personlige udtryk.

 

Vil du have en kompakt buket af købte blomster eller en vild buket af markens eller havens blomster? Har du juleyndlingsblomster eller en yndlingsfarve til din blomsteropsats, og skal din dekoration eller buket stå på bordet juleaften. Så kan du finde en masse inspiration her hos os både til juledekorationerne med kalenderlyset, adventskransen eller bare en helt simpel og hyggelig juledekoration.  

Blomsterdekorationer

Brug naturens pynt i dit hjem og lav de smukkeste blomsterdekorationer
Naturpynt dit hjem
Naturpynt dit hjemRenate Rosenmeier
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturpynt dit hjem
Krans
KransLars Jon
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Krans
Glade jul - Dejlige jul
Glade jul - Dejlige julElse-Marie Andersen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Glade jul - Dejlige jul
Blomsterbogen
BlomsterbogenSabine Lemire
69,00 DKK
EBOG
(0)
Blomsterbogen
Blomster året rundt
Blomster året rundtClaus Dalby
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Blomster året rundt
Blomster i vaser og skåle
Blomster i vaser og skåleClaus Dalby
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Blomster i vaser og skåle
tree4

Adventsgaver

Find  adventsgaver til gode priser >>
tree 5

Find mandelgaven

Alle de gode idéer til mandelgave 

Blomsterdekorationer

Find inspiration til de smukke julekranse og opsatser med blomster
Karen Blixens Blomster
Karen Blixens BlomsterLisbeth Hertel
259,95 DKK
Hæftet
(1)
Karen Blixens Blomster
Glædelig juleinspiration
Glædelig juleinspirationIrene Hunderup
149,95 DKK
Paperback
(0)
Glædelig juleinspiration
Julefryd og englelyd
Julefryd og englelydMargit Engen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Julefryd og englelyd
Fru Andersens jul
Fru Andersens julElse-Marie Andersen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Fru Andersens jul
Hvid jul
Hvid julClaus Dalby
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Hvid jul
Alle tiders kranse
Alle tiders kransePeter Bilde Fogh
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Alle tiders kranse
Buket
BuketLars Jon
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Buket
Vintertid og stjernestunder
Vintertid og stjernestunderPeter Bilde Fogh
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Vintertid og stjernestunder
Claus Dalbys forår
Claus Dalbys forårClaus Dalby
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Claus Dalbys forår
trae3

Julestjerner flet selv

Find stjernestrimler til de nye julestjerner >>

Juleblomsterdekorationer

Du kan gå til en blomsterhandler og betale dyrt for din blomsterdekoration, men du kan også selv med en smule øvelse lave opsætninger, buketter og arrangementer af blomster. Blomsterbinding er et kreativt hobbyprojekt, hvor du selv skaber dit eget personlige udtryk.

 

Vil du have en kompakt buket af købte blomster eller en vild buket af markens eller havens blomster? Har du juleyndlingsblomster eller en yndlingsfarve til din blomsteropsats, og skal din dekoration eller buket stå på bordet juleaften? Så kan du finde en masse inspiration her hos os både til juledekorationerne med kalenderlyset, adventskransen eller bare en helt simpel og hyggelig juledekoration.

Juledekoration 2021

Blomsterdekorationer bygges oftest op i oasis, som man fugter og lægger i sin opsats eller urtepotteskjuler. En juleblomsterdekoration kan blive utrolig smuk og kan stå fremme julen over i oasis. Om du er til blomsterbinding eller blomsterdekorationer, kan du finde inspiration til den kreative opgave i en af de mange bøger om blomster her på siden.

At skabe sin egen jule- eller blomsterdekoration er altid hyggeligt og kan sommetider være udfordrende afhængig af, hvor svær en teknik du vælger. Hvad end du udfolder dig kreativt sammen med andre eller i en stund, hvor du er helt dig selv, vil det at kreere en juledekoration uden tvivl bidrage til glæden og ikke mindst julestemningen.

Skab stemning med juledekorationer

Intet synger julen ind som en smuk hjemmelavet juledekoration. En skøn juledekoration fungerer som den perfekte stemningsskaber i hjemmet, og ellers er det en af de mest oplagte veninde- og værtindegaver at give her i juletiden. Det er dejligt at modtage en flot juledekoration fra sin veninde og vide, at hun har brugt tid og energi på at lave netop denne smukke dekoration til dig, som kan stå flot og pynte hele december måned.

Noget af det mest vidunderlige ved juledekorationer er, at ikke to er ens. Du kan vælge præcis det udtryk, du ønsker, at juledekorationen 2021 skal stå og pryde med på stuebordet, skænken eller for enden af spisebordet. Hvis du arbejder med at skabe dit eget udtryk og udfolde din iderigdom på juledekorationen, vil du ikke være den eneste, der nyder synet. Hele familien og hjemmets gæster igennem julemåneden vil også have fornøjelsen af dit kreative mesterværk.

Kun fantasien sætter grænser, og med en bog, der giver dig inspiration og den vejledning og teknik, du behøver, er du klar til at gå på rov. Du kan finde delelementerne til din juledekoration på blomstermarkeder, i skovbunde og i din egen have på træer og buske. Straks er du klar med netop det, du skal bruge for at skabe din næste dekoration.

Juledekorationer udendørs

Det helt fantastiske og smukke ved juledekorationer er, at du kan bruge naturens elementer til at pynte og pryde i din dekoration. Skønt vejret ofte er gråt i juledekorationssæsonen, gemmer naturen på de mest sprudlende farveflor, der kan overføres direkte til din juledekoration. Tænk bare på havens og parkernes buske og træer, der bugner med farvestrålende bær på denne tid af året.

Her er det ofte de klassiske farver som rød og grøn som går igen, men farver som blå, hvid og orange lyser også op på denne årstid. Pynten er fin i sig selv, men du kan også altid vælge at spraymale noget af det i sølv eller guld, hvis du har andre pynteelementer i dekorationen, som eksempelvis julekugler og bånd, som skal matche dertil. Længere nede på siden finder du en liste med inspiration til pynt, du kan finde udendørs, så det er ekstra nemt for dig at plukke de bedste ideer.

Snebær, kristtorn og kogler

Årstiden for juledekorationer kommer i de smukkeste farver. Buskenes bær sidder som små lamper og lyser haven op. Grantræets grene er også kendt for sine stedsegrønne nåle, der tilmed spreder en skøn duft rundtom i hjemmet, når den troner i juledekorationen 2021.

For at gøre det overskueligt for dig, har vi lavet en inspirationsliste med oplagt pynt fra naturen, som med fordel kan anvendes i juledekorationer:

  • Store og små grankogler (løse)
  • Grankogler på gren
  • Tørrede grene, for eksempel pile- eller eukalyptusgrene
  • Snebær, vinterbær, havtorn, kristtorn på gren
  • Hasselnødder
  • Mos
  • Stykker af bark
  • Grangrene

I bøgerne her på siden kan du også få inspiration til at lave flotte julekranse til hoveddøren, hvilket kan være med flotte grene fra haven, kristtorn eller gran. Det er en dejlig velkomst at komme til som gæst, og det giver noget ekstra julehygge – eventuelt med en lyskæde viklet omkring.

Pynt til julebordet

Når julebordet skal pyntes til julefrokosten med familien eller til selveste juleaften, er det en stor fornøjelse at sætte sig til bords. Når det står med det helt rigtige udtryk. For at ramme den helt rigtige stemning kan du lave flotte bordjuledekorationer, som passer i farverne til dugen, servietterne og spisestellet.

Det mest tjekkede og smukke julebord står frem med et gennemtænkt farvetema. Uanset om du er til det overdådigt pyntede julebord med fokus på røde, grønne og gyldne nuancer eller til et stilrent og nordisk udtryk med vægt på den kølige farveskala som blå, sølv og hvid, fungerer juledekorationen som et fyrtårn, som samler temaet og sætter stemningen på den store aften.