Blomsterdekorationer

De mange bøger om blomsterbinding giver dig forslag til smukke kranse og juledekorationer. Find gode råd og vejledning til at binde en flot buket eller til at lave en smuk blomsterdekoration til julebordet. Er du ny i blomsterbinding, findes der bøger, hvor du får en vejledning med trin for trin arrangementer af dine blomster. I juletiden ser det elegant ud, når du laver dekorationer med kogler, bær og roser eller binder blomster i fine arrangementer i julens farver. 
Du kan gå til en blomsterhandler og betale dyrt for din blomsterdekoration, men du kan også selv, med en smule øvelse, lave opsætninger, buketter og arrangementer af blomster. Blomsterbinding er et kreativt hobbyprojekt, hvor du selv skaber dit eget udtryk. Vil du have en kompakt buket af købte blomster eller en vild buket af markens eller havens blomster? Har du yndlingsblomster eller en yndlingsfarve til din blomsteropsats og skal din dekoration eller buket stå på bordet juleaften. 
Blomsterdekorationer bygges op i oasis, som man fugter og lægger i sin opsats eller urtepotteskjuler. En blomsterdekoration kan blive utrolig smuk og kan stå fremme julen over i oasis. Om du er til blomsterbinding eller blomsterdekorationer, kan du finde inspiration til den kreative opgave i en af de mange bøger om blomster her på siden. 

Blomsterdekorationer

Find inspiration til de smukke julekranse og opsatser med blomster

Blomsterdekorationer

Brug naturens pynt i dit hjem og lav de smukkeste blomsterdekorationer