Kalender 2020

Kalender 2020

Året er fuld af vigtige begivenheder, og sommetider kan det være svært at huske dem alle. Derfor har du brug for en 2020 kalender, så du kan begynde at planlægge året. Hos Bog & idé har vi et bredt udvalg af kalendere så som spiralkalender, årskalender, studiekalender og familiekalender. Vi fører flere af de kendte mærker så som Mayland kalender og Letts kalender. Uanset om du skal holde styr på skoleaktiviteterne, vigtige møder på jobbet, aftaler med venner og familie eller jobsamtaler, så kan du drage fordel af en kalender. Ligegyldigt om du skal planlægge langsigtet eller kortsigtet så er vi sikre på at du kan opnå stor fordel og nytte af en kalender. Begynd allerede nu at planlægge det kommende år med en kalender 2020.

Tag et kig på vores mange kalendere og find lige den der kan give dig overblik over årets begivenheder. 

Dagskalender 2020

En kalender er for alle - store som små. Når du går i skole så har du brug for en kalender med plads så du kan notere alle lektierne ned, indskrive vigtige aftaler med klassekammeraterne, skole-hjem-samtaler, fritidsarbejde, biografaftaler med ham eller hende den søde fra parallelklassen. Til dette formål kan det være en fordel at vælge en studiekalender/spiralkalender med en dag på hver side. Dette giver dig masser af skriveplads til både lektier og de sjove aftaler.

Ugekalender 2020

Ugekalender 2020

Ugekalender 2020

På jobbet kan der være mange ting at jonglere, og det at skrive en aftale ned i hånden kan være med til at gøre at du bedre husker den. En fysisk kalender kan for nogle virke gammeldags, når nutidens telefoner så nemt kan hjælpe os med at holde styr på vores aftaler, men en ugekalender som lader dig se en hel uge ad gangen kan være med til at skabe overblik og struktur over din uge. Nogen finder det afstressende at indskrive aftaler i en fysisk kalender, og se hvordan ugens aftaler fordeler sig. 

Til dig der har brug for at tænke langsigtet og planlægge et stykke ude i fremtiden, så kan vi anbefale en årskalender. På denne kan du se alle årets dage, fint inddelt med uge tal, mærkedage og helligdage.

Stort set alle kalenderne er markeret med helligdage og mærkedage, hvilket gør det nemt for dig at se hvornår du har fri fra skole og arbejde, hvornår du skal flage for Dronningen, og hvilken ugedag julen falder på. 

Årskalender 2020

Kalender 2020

Køb årets kalender her

I en travl børnefamilie kan det være en fordel med en familiekalender. Her kan hvert familiemedlem få sin egen kolonne, og alle vigtige aftaler og efterskoleaktiviteter kan indføres. Dette kan være med til at give hele familien et nemt og overskueligt overblik over ugens aktiviteter. Denne form for struktur kan være svær at skabe i en elektronisk kalender, og det at børnene kan være med til at udfylde kalenderen gør det sjovt for alle at deltage. Nogle af kalenderne har medfølgende klistermærker som kan gøre det ekstra givtigt for børnene. Disse klistermærker kan bruges til at markere f.eks. sportsaktiviteter, fødselsdage, fritidsaftaler, møder og praktiske aftaler så som tandlæge og læge. 

Vægkalender 2020

Familiekalender 2020

En kalender er naturligvis også et oplagt sted at skrive fødselsdage og store mærkedage så som din bedste veninde bryllup, fars 60 års fødselsdag, og din kollegas 10 års jubilæum. Alle bliver glade for at få en hilsen på deres fødselsdag, og det at du har skrevet det ned i din kalender kan være med til at minde dig om at du skal ringe eller sende en sød fødselsdagshilsen. Med en vægkalender kan du få et godt overblik over en hel måned af gangen, og dermed være på forkant med moster Annas fødselsdag.