Bog & idé2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen

Bøger skrevet af 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen

Læs mere om 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen
1 produkter
1 produkter
Tegn fra den anden side
Tegn fra den anden side2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Tegn fra den anden side

Mere om 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen

Du kan kun finde en enkelt bog af 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Tegn fra den anden side". Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tegn fra den anden side" af 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen

Det er muligt at købe 2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesens "Tegn fra den anden side" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
2018 Susan Nielsen og Mette Hill Lærkesen