Bog & idéAdam Higginbotham

Bøger skrevet af Adam Higginbotham

Læs mere om Adam Higginbotham
3 produkter
3 produkter
Tjernobyl
TjernobylAdam Higginbotham
349,95 DKK
Indbundet
(2)
Tjernobyl
Tjernobyl
TjernobylAdam Higginbotham
199,95 DKK
EBOG
(2)
Tjernobyl
Tjernobyl
STREAM
TjernobylAdam Higginbotham
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Tjernobyl

Mere om Adam Higginbotham

Adam Higginbotham har flere bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Higginbotham.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tjernobyl" udgivet af People's - "Tjernobyl" udgivet af People's - "Tjernobyl" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Adam Higginbotham

Du kan finde tre bøger af Adam Higginbotham her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Higginbothams bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Higginbotham er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adam Higginbothams "Tjernobyl"

Det er muligt at købe Adam Higginbothams "Tjernobyl" som lydbog. Du kan også altid have "Tjernobyl" af Adam Higginbotham med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er People's, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Adam Higginbotham "Tjernobyl"

Det er muligt at købe Adam Higginbothams "Tjernobyl" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Tjernobyl" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Higginbotham