Bog & idéAdam Lashinsky

Bøger skrevet af Adam Lashinsky

Læs mere om Adam Lashinsky
3 produkter
3 produkter
Inside Apple
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inside AppleAdam Lashinsky
269,96 DKK
Paperback
(0)
Inside Apple
Jony Ive
Jony Ive - Manden bag ApplesLeander Kahney
259,95 DKK
EBOG
(0)
Jony Ive - Manden bag Apples
Inside Apple
Inside AppleAdam Lashinsky
299,95 DKK
EBOG
(0)
Inside Apple

Mere om Adam Lashinsky

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Adam Lashinsky. På listen nedenfor ser du de seneste af Lashinskys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inside Apple" i serien "Libris Business" udgivet af Libris Digimental - "Inside Apple" i serien "Libris Business" udgivet af Libris Business

Bøger skrevet af Adam Lashinsky

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Adam Lashinsky hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan finde Adam Lashinsky bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lashinsky er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inside Apple" af Adam Lashinsky

Hos Bog & idé er "Inside Apple" tilgængelig som ebog. Med "Inside Apple" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Lashinskys serie "Libris Business". Det er Libris Digimental, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Inside Apple" af Adam Lashinsky

Hos Bog & idé er "Inside Apple" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Libris Business". Det er Libris Business, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Lashinsky