Bog & idéAdam Møller Gomaa

Bøger skrevet af Adam Møller Gomaa

Læs mere om Adam Møller Gomaa
3 produkter
3 produkter
Fodboldbossen
BOEGERTILSTAERKPRIS
FodboldbossenAdam Møller Gomaa
249,95 DKK
Hæftet
(2)
Fodboldbossen
Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer
STREAM
Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportscheferAdam Møller Gomaa
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer
Fodboldbossen
Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportscheferAdam Møller Gomaa
79,95 DKK
EBOG
(2)
Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer

Mere om Adam Møller Gomaa

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Adam Møller Gomaa. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gomaas seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fodboldbossen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fodboldbossen" udgivet af Byen

Bøger skrevet af Adam Møller Gomaa

Adam Møller Gomaa har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Adam Møller Gomaa bøger i samtlige formater. Gomaas bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer" af Adam Møller Gomaa

Det er muligt at købe Adam Møller Gomaas "Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer" som lydbog. Adam Møller Gomaas "Fodboldbossen - tæt på Superligaens sportschefer" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Adam Møller Gomaa "Fodboldbossen"

Hos Bog & idé er "Fodboldbossen" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Fodboldbossen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Møller Gomaa