Bog & idéAdam Schwartz

Bøger skrevet af Adam Schwartz

Læs mere om Adam Schwartz
3 produkter
3 produkter
Stoiske leveregler
STREAM
Stoiske levereglerLydbøger
129,95 DKK
Lydbog
(6)
Stoiske leveregler
Hoplitkrigsførelse i arkaisk og klassisk tid
Hoplitkrigsførelse i arkaisk og klassisk tidAdam Schwartz
189,95 DKK
Hæftet
(0)
Hoplitkrigsførelse i arkaisk og klassisk tid
Platon i udvalg - 3
Platon i udvalg - 3David Bloch
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Platon i udvalg - 3

Mere om Adam Schwartz

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger af Adam Schwartz. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Schwartz' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Eddie Skiltemaler" udgivet af Batzer & Co. - "Eddie Skiltemaler" udgivet af Batzer - "Platon i udvalg - 3" udgivet af Gyldendal - "Hoplitkrigsførelse i arkaisk og klassisk tid" i serien "Studier fra sprog- og oldtidsforskning" udgivet af Museum Tusculanum

Adam Schwartz' bøger

Adam Schwartz har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Adam Schwartz fås i forskellige formater. Adam Schwartz bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Adam Schwartz' "Eddie Skiltemaler"

Hos Bog & idé er "Eddie Skiltemaler" tilgængelig som e-bog. Med "Eddie Skiltemaler" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Batzer & Co., der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Eddie Skiltemaler" af Adam Schwartz

"Eddie Skiltemaler" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Batzer.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Schwartz