Bog & idéAdam Smith

Bøger skrevet af Adam Smith

Læs mere om Adam Smith
2 produkter
2 produkter
100 Quotes by Adam Smith
STREAM
100 Quotes by Adam SmithAdam Smith
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 Quotes by Adam Smith
100 citations d'Adam Smith
100 citations d'Adam SmithAdam Smith
39,95 DKK
Lydbog
(0)
100 citations d'Adam Smith

Mere om Adam Smith

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Adam Smith. På listen nedenfor har du Smiths seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teorien om de moralske følelser" udgivet af Informations forlag - "Nationernes velstand I+II" udgivet af Information - "Den skotske oplysning " i serien "Slagmarks skyttegravsserie" udgivet af Slagmark

Bøger af Adam Smith

Adam Smith har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Adam Smith kan købes i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Smith lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Teorien om de moralske følelser" af Adam Smith

"Teorien om de moralske følelser" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Informations forlag.

Adam Smith "Nationernes velstand I+II"

"Nationernes velstand I+II" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Adam Smith