Bog & idéAdel Sahl

Bøger skrevet af Adel Sahl

Læs mere om Adel Sahl
0 produkter

Mere om Adel Sahl

Der er kun én bog af Adel Sahl tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dansk-kurdisk ordbog". Det er Special, der har publiceret den på dansk. "Dansk-kurdisk ordbog" er desuden en del af serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Adel Sahls "Dansk-kurdisk ordbog"

"Dansk-kurdisk ordbog" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Sahls serie "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.

Dette er en også en fantastisk bog fra Sahl, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Adel Sahl