Bog & idéAdele Parks

Bøger skrevet af Adele Parks

Læs mere om Adele Parks
2 produkter
2 produkter
Hun var velkommen
STREAM
Hun var velkommenAdele Parks
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Hun var velkommen
Hun var velkommen
Hun var velkommenAdele Parks
149,95 DKK
EBOG
(7)
Hun var velkommen

Mere om Adele Parks

Hvis du søger en bog skrevet af Adele Parks, kan du vælge i mellem et stort udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Parks.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hun var velkommen" udgivet af HarperCollins Nordic - "Hun var velkommen" udgivet af HarperCollins Nordic - "Hun var velkommen" udgivet af HarperCollins

Adele Parks' bøger

Du kan bestille tre bøger af Adele Parks her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Parks' bøger kommer i udvalgte formater. Parks' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adele Parks' "Hun var velkommen"

Det er muligt at købe Adele Parks' "Hun var velkommen" som lydbog. Adele Parks' "Hun var velkommen" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

"Hun var velkommen" af Adele Parks

Det er muligt at købe Adele Parks' "Hun var velkommen" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hun var velkommen" på din enhed og begynde at læse. Det er HarperCollins Nordic, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adele Parks