Bog & idéAdelhedi Duvanel

Bøger skrevet af Adelhedi Duvanel

Læs mere om Adelhedi Duvanel
1 produkter
1 produkter
Opbrud med tre plysaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opbrud med tre plysaberAdelheid Duvanel
50,96 DKK
Hæftet
(1)
Opbrud med tre plysaber

Mere om Adelhedi Duvanel

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Adelhedi Duvanel. Bogen hedder "Opbrud med tre plysaber". Det er Forlaget Virkelig, der har udgivet den på dansk. "Opbrud med tre plysaber" er desuden tilknyttet serien "Bestiarium".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Adelhedi Duvanels "Opbrud med tre plysaber"

"Opbrud med tre plysaber" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Duvanels serie "Bestiarium". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

Dette er en også en fantastisk bog fra Duvanel, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Adelhedi Duvanel