Bog & idéAdelheid Dangela

Bøger skrevet af Adelheid Dangela

Læs mere om Adelheid Dangela
1 produkter
1 produkter
Sommerfugle i orkis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sommerfugle i orkisAdelheid Dangela
24,86 DKK
Hæftet
(0)
Sommerfugle i orkis

Mere om Adelheid Dangela

Der er mange bøger fra Adelheid Dangela tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Dangela.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Adelheid Dangelas bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tatted butterflies " i serien "Tatting" udgivet af Akacia - "Sommerfugle i orkis" i serien "Orkisserien" udgivet af Akacia

Adelheid Dangelas bøger

Du kan finde to bøger af Adelheid Dangela her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Dangelas bøger fås blot som hæftet. Dangela har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af Akacia.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tatted butterflies " af Adelheid Dangela

"Tatted butterflies " er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Tatting". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Akacia.

"Sommerfugle i orkis" af Adelheid Dangela

"Sommerfugle i orkis" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Dangelas serie "Orkisserien". Det er Akacia, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adelheid Dangela