Bog & idéAdelheid H Hillestad

Bøger skrevet af Adelheid H Hillestad

Læs mere om Adelheid H Hillestad
2 produkter
2 produkter
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologiHelen Grundtvig Kristensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi
Gerontologi
GerontologiLone Grøn
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Gerontologi

Mere om Adelheid H Hillestad

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Adelheid H Hillestad. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hillestad.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" udgivet af Gads Forlag - "Gerontologi" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Adelheid H Hillestad

Du kan bestille to bøger af Adelheid H Hillestad her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Hillestad kommer bare som hæftet. Hillestads bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adelheid H Hillestads "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi"

Hos Bog & idé er "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Gerontologi" af Adelheid H Hillestad

"Gerontologi" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adelheid H Hillestad