Bog & idéAdi Shankara

Bøger skrevet af Adi Shankara

Læs mere om Adi Shankara
1 produkter
1 produkter
Skelneevnens Kronjuvel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skelneevnens KronjuvelAdi Shankara
152,96 DKK
Hæftet
(0)
Skelneevnens Kronjuvel

Mere om Adi Shankara

Adi Shankara har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Skelneevnens Kronjuvel". Den er publiceret af Forlaget Visdomsbøgerne på dansk. "Skelneevnens Kronjuvel" er desuden udgivet i serien "Visdomsbøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skelneevnens Kronjuvel" af Adi Shankara

"Skelneevnens Kronjuvel" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Shankaras serie "Visdomsbøgerne". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Visdomsbøgerne.

Dette er en også en fantastisk bog fra Shankara, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Adi Shankara