Bog & idéAdile Orhan

Bøger skrevet af Adile Orhan

Læs mere om Adile Orhan
1 produkter
1 produkter
Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologiAdile Orhan
271,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologi

Mere om Adile Orhan

Der er kun én bog af Adile Orhan tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologi". Det er Kompendieforlaget, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologi" af Adile Orhan

"Kompendium i medicinsk psykologi og sundhedspsykologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kompendieforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Orhan, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Adile Orhan