Bog & idéAditi Khorana

Bøger skrevet af Aditi Khorana

Læs mere om Aditi Khorana
2 produkter
2 produkter
Horizon 5: Redningsflåden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Horizon 5: RedningsflådenAditi Khorana
141,06 DKK
Indbundet
(0)
Horizon 5: Redningsflåden
Horizon 5: Redningsflåden
Horizon 5: RedningsflådenAditi Khorana
109,95 DKK
EBOG
(0)
Horizon 5: Redningsflåden

Mere om Aditi Khorana

Aditi Khorana har flere forskellige bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Khoranas bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Horizon 5: Redningsflåden" i serien "Horizon" udgivet af Forlaget Alvilda - "Horizon 5: Redningsflåden" udgivet af Forlaget Alvilda

Bøger af Aditi Khorana

Der er to tilgængelige bøger af Aditi Khorana hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Aditi Khorana bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Khorana er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Forlaget Alvilda.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Aditi Khoranas "Horizon 5: Redningsflåden"

Hos Bog & idé er "Horizon 5: Redningsflåden" tilgængelig som ebog. "Horizon 5: Redningsflåden" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af serien "Horizon". Det er Forlaget Alvilda, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Aditi Khorana "Horizon 5: Redningsflåden"

"Horizon 5: Redningsflåden" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Forlaget Alvilda, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aditi Khorana