Bog & idéAdrian Hosseinpour

Bøger skrevet af Adrian Hosseinpour

Læs mere om Adrian Hosseinpour
1 produkter
1 produkter
Gigis - Fortjællinger fra blokken
STREAM
Gigis - Fortjællinger fra blokkenAdrian Hosseinpour
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Gigis - Fortjællinger fra blokken

Mere om Adrian Hosseinpour

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Adrian Hosseinpour. På listen nedenfor ser du Hosseinpours nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gigis - Fortjællinger fra blokken" udgivet af Carlsen - "Gigis - Fortjællinger fra blokken" udgivet af CARLSEN

Mere om Adrian Hosseinpours bøger

Der er to tilgængelige bøger af Adrian Hosseinpour hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Adrian Hosseinpour bøger i samtlige formater. Bøgerne af Hosseinpour er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Carlsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adrian Hosseinpours "Gigis - Fortjællinger fra blokken"

"Gigis - Fortjællinger fra blokken" findes på den digitale boghylde som lydbog. Med Adrian Hosseinpours "Gigis - Fortjællinger fra blokken" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.

"Gigis - Fortjællinger fra blokken" af Adrian Hosseinpour

Det er muligt at købe Adrian Hosseinpours "Gigis - Fortjællinger fra blokken" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af CARLSEN.
Detaljer
Fulde navn:
Adrian Hosseinpour