Bog & idéAdrian McKinty

Bøger skrevet af Adrian McKinty

Læs mere om Adrian McKinty
3 produkter
3 produkter
Kæden
BOEGER50SP
KædenAdrian McKinty
50,00 DKK
Hæftet
(18)
Kæden
Kæden
STREAM
KædenAdrian McKinty
179,95 DKK
Lydbog
(18)
Kæden
Kæden
KædenAdrian McKinty
179,95 DKK
EBOG
(18)
Kæden

Mere om Adrian McKinty

Der findes mange bøger fra Adrian McKinty tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du McKintys seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Adrian McKinty kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kæden" udgivet af Hr. Ferdinand - "The Chain" udgivet af Orion - "Og i morgen er jeg væk " i serien "En Sean Duffy roman" udgivet af Forlaget Olga - "Og i morgen er jeg væk" i serien "En Sean Duffy roman" udgivet af Forlaget Olga - "Og i morgen er jeg væk" i serien "En Sean Duffy roman" udgivet af Forlaget OLGA - "Sirenesang" i serien "En Sean Duffy roman" udgivet af Forlaget Olga - "Sirenesang" i serien "En Sean Duffy roman" udgivet af Forlaget Olga - "Det kolde våde land" i serien "En Sean Duffy-roman" udgivet af Olga - "Det kolde våde land" i serien "En Sean Duffy-roman" udgivet af Olga - "Sirenesang" i serien "En Sean Duffy-roman" udgivet af Olga - "Det kolde våde land" i serien "En Sean Duffy-roman" udgivet af Olga

Bøger skrevet af Adrian McKinty

Adrian McKinty har 11 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Adrian McKinty bøger i samtlige formater. McKinty har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Adrian McKintys "Kæden"

Det er muligt at købe Adrian McKintys "Kæden" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hr. Ferdinand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Adrian McKinty "The Chain"

"The Chain" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Orion.
Detaljer
Fulde navn:
Adrian McKinty