Bog & idéAdriana Trigiani

Bøger skrevet af Adriana Trigiani

Læs mere om Adriana Trigiani
1 produkter
1 produkter
Skomagerens hustru
STREAM
Skomagerens hustruAdriana Trigiani
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Skomagerens hustru

Mere om Adriana Trigiani

Der er en del bøger fra Adriana Trigiani tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Trigiani.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skomagerens hustru" udgivet af Turbulenz - "Skomagerens hustru" udgivet af Turbulenz - "Skomagerens hustru" udgivet af Forlaget Turbulenz

Mere om Adriana Trigianis bøger

Adriana Trigiani har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Trigianis bøger fås i flere forskellige formater. Trigianis bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Adriana Trigianis "Skomagerens hustru"

Det er muligt at købe Adriana Trigianis "Skomagerens hustru" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Turbulenz, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Adriana Trigiani "Skomagerens hustru"

Hos Bog & idé er "Skomagerens hustru" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Skomagerens hustru" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbulenz.
Detaljer
Fulde navn:
Adriana Trigiani