Bog & idéAdyashanti

Bøger skrevet af Adyashanti

Læs mere om Adyashanti
2 produkter
2 produkter
JESUS-HISTORIEN
BOEGERTILSTAERKPRIS
JESUS-HISTORIENAdyashanti
207,46 DKK
Hæftet
(0)
JESUS-HISTORIEN
Tomheden danser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tomheden danserAdyashanti
207,46 DKK
Paperback
(0)
Tomheden danser

Mere om Adyashanti

Hvis du søger en bog af Adyashanti, har du et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af -s udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tomheden danser" udgivet af Visdomsbøgerne - "JESUS-HISTORIEN" i serien "Visdomsbøgerne" udgivet af Visdomsbøgerne - "Ind i væren" udgivet af Det blå hus - "Sand meditation" udgivet af Borgen

Bøger af Adyashanti

Du kan bestille fire bøger af Adyashanti her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Adyashanti kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tomheden danser" af Adyashanti

Det er muligt at købe Adyashantis "Tomheden danser" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Visdomsbøgerne.

"JESUS-HISTORIEN" af Adyashanti

Det er muligt at købe Adyashantis "JESUS-HISTORIEN" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af -s serie "Visdomsbøgerne". Det er Visdomsbøgerne, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Adyashanti