Bog & idéAgathe Løwenborg

Bøger skrevet af Agathe Løwenborg

Læs mere om Agathe Løwenborg
1 produkter
1 produkter
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentarAgathe Løwenborg
539,95 DKK
Indbundet
(0)
Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar

Mere om Agathe Løwenborg

Der er blot én bog af Agathe Løwenborg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar". Det er Universitetsforlaget, der har publiceret den på norsk bokmål.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar" af Agathe Løwenborg

Det er muligt at købe Agathe Løwenborgs "Statsansatteloven : lov 16. juni 2017 nr. 67 om statens ansatte mv. : lovkommentar" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Agathe Løwenborg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agathe Løwenborg