Bog & idéAgne Mathiesen Balle

Bøger skrevet af Agne Mathiesen Balle

Læs mere om Agne Mathiesen Balle
0 produkter

Mere om Agne Mathiesen Balle

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Agne Mathiesen Balle. Det er "Da der endnu var tjenestepiger til". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Da der endnu var tjenestepiger til" er desuden udgivet i serien "Audioteket".

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agne Mathiesen Balles "Da der endnu var tjenestepiger til"

"Da der endnu var tjenestepiger til" kan købes som lydbog. Agne Mathiesen Balles "Da der endnu var tjenestepiger til" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af serien "Audioteket". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Agne Mathiesen Balle skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agne Mathiesen Balle