Bog & idéAgner Frandsen

Bøger skrevet af Agner Frandsen

Læs mere om Agner Frandsen
1 produkter
1 produkter
Askov - En historiske billedbog
Askov - En historiske billedbogAgner Frandsen
209,95 DKK
Paperback
(0)
Askov - En historiske billedbog

Mere om Agner Frandsen

Agner Frandsen har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Frandsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "BOGTRYKKEREN" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Fattig du gjorde dig med flid" udgivet af Poul Kristensen - "Askov kirke" udgivet af Poul Kristensen - "Kentauren i malt" udgivet af Poul Kristensen - "Stormen i Folding - Lyset på Hestø" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Sønderskov" udgivet af Poul Kristensens Forlag

Agner Frandsens bøger

Du kan købe seks bøger af Agner Frandsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Agner Frandsen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Frandsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"BOGTRYKKEREN" af Agner Frandsen

Hos Bog & idé er "BOGTRYKKEREN" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Poul Kristensens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fattig du gjorde dig med flid" af Agner Frandsen

Det er muligt at købe Agner Frandsens "Fattig du gjorde dig med flid" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poul Kristensen.
Detaljer
Fulde navn:
Agner Frandsen