Bog & idéAgnès De Lestrade

Bøger skrevet af Agnès De Lestrade

Læs mere om Agnès De Lestrade
2 produkter
2 produkter
I landet med den store ordfabrik
BOEGERTILSTAERKPRIS
I landet med den store ordfabrikAgnès De Lestrade
207,46 DKK
Indbundet
(5)
I landet med den store ordfabrik
Kæledyr
BOEGERTILSTAERKPRIS
KæledyrAgnès De Lestrade
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Kæledyr

Mere om Agnès De Lestrade

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger af Agnès De Lestrade. Nedenfor har vi listet bøgerne fra De Lestrade.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blåbjørnekant" udgivet af Jensen & Dalgaard - "I landet med den store ordfabrik" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Kæledyr" udgivet af Lamberth

Bøger af Agnès De Lestrade

Du kan købe tre bøger af Agnès De Lestrade her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. De Lestrades bøger kommer blot som indbundet. Bøgerne af De Lestrade er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Agnès De Lestrades "Blåbjørnekant"

"Blåbjørnekant" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Jensen & Dalgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Agnès De Lestrade "I landet med den store ordfabrik"

Hos Bog & idé er "I landet med den store ordfabrik" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jensen & Dalgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Agnès De Lestrade