Bog & idéAgnes-Margrethe Bjorvand

Bøger skrevet af Agnes-Margrethe Bjorvand

1 produkter
1 produkter
Astrid Lindgren
Astrid LindgrenLisa Aisato
299,95 DKK
Hardback
(9)
Astrid Lindgren

Mere om Agnes-Margrethe Bjorvand

Der er kun én bog af Agnes-Margrethe Bjorvand tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Astrid Lindgren". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Agnes-Margrethe Bjorvands "Astrid Lindgren"

Det er muligt at købe Agnes-Margrethe Bjorvands "Astrid Lindgren" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Endnu en af Agnes-Margrethe Bjorvand fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Agnes-Margrethe Bjorvand