Bog & idéAgnes Ravatn

Bøger skrevet af Agnes Ravatn

Læs mere om Agnes Ravatn
4 produkter
4 produkter
Fugletribunalet
BOEGERTILSTAERKPRIS
FugletribunaletAgnes Ravatn
248,96 DKK
Hæftet
(7)
Fugletribunalet
De syv døre
De syv døreAgnes Ravatn
179,95 DKK
EBOG
(1)
De syv døre
De syv døre
BOEGERTILSTAERKPRIS
De syv døreAgnes Ravatn
207,46 DKK
Hæftet
(1)
De syv døre
De syv døre
STREAM
De syv døreAgnes Ravatn
179,95 DKK
Lydbog
(1)
De syv døre

Mere om Agnes Ravatn

Agnes Ravatn har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ravatn.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Agnes Ravatns bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dei sju dørene" udgivet af Samlaget - "Fugletribunalet" udgivet af Batzer

Bøger af Agnes Ravatn

Agnes Ravatn har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Agnes Ravatn fås i samtlige formater. Bøgerne af Ravatn er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Agnes Ravatns "Dei sju dørene"

Det er muligt at købe Agnes Ravatns "Dei sju dørene" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på nynorsk og er publiceret af Samlaget.

Agnes Ravatn "Fugletribunalet"

"Fugletribunalet" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Batzer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Agnes Ravatn